سوالات متداول

آیا امکان استخدام در ونزوئلا وجود دارد؟

 

تقریبا به طور قطع میتوان گفت که فرصتی برای استخدام در مناسب دولتی و کسب و کار ونزوئلایی ها برای خارجی ها وجود ندارد. تنها ممکن است با توجه به خدمات شرکت مهاجرتی آسمان ونزوئلا و آشنایی با هموطنانتان امکان مشغول شدن در بیزینس آنها پیدا شود. به این صورت که مهاجرین قبلی ای که توسط شرکت ما وارد ونزوئلا شدند و کسب و کار خود را راه اندازی کرده اند، به دنبال شخصی همزبان خود برای همکاری و یا استخدام باشند.

اگر به دنبال استخدام در ونزوئلا هستید حتما قبل از هر اقدامی با شرکت آسمان ونزوئلا تماس گرفته و از وجود موقعیت شغلی اطمینان حاصل کنید.
شرکت برای معرفی کارفرما و شخص جویای کار هیچ هزینه ای از طرفین دریافت نخواهد کرد.
البته بسته به تخصص و مهارتی که دارید میتوانید برای براسی امکان ایجاد کسب و کار با سرمایه بسیار اندک با شرکت تماس بگیرید.

 

 

 

 

آیا با پرداخت 5000 دلار پاسپورت ونزوئلایی دریافت میکنم؟

خیر. بعد از کسب اقامت دائم ونزوئلا میتوانید برای دریافت پاسپورت به اداره مربوطه مراجعه کنید و درخواست پاسپورت ارائه دهید که هزینه ای کمتر از 200 دلار دارد. توجه داشته باشید که هیچ راهی برای اخذ پاسپورت ونزوئلا در زمان کمتر از 5 تا 8 سال وجود ندارد. کسب پاسپورت در 40 یا 50 روز یا 6 ماه با هزینه های بالای 40.000 دلار یا دریافت پاسپورت با سرمایه گذاری در ونزوئلا فریبی بیش نیست که با از دست دادن سرمایه و حبس های 12 تا 15 ساله در زندانهای ونزوئلا پایان خواهد گرفت. اطلاع داشته باشید که از 112 نفر مشاور غیر بومی دو شرکت بین المللی  AnwaltskanzleiWeh و آُسمان ونزوئلا از ملیت های گوناگون و با زبان های مختلف،  تنها 27 نفر که اقامت بالای ده سال در ونزوئلا دارند دارای پاسپورت ونزوئلایی میباشند. مشاورین فارسی زبان شرکت با سابقه اقامت 3 تا 5 ساله نیز تنها دارای اقامت و کارت ملی ونزوئلا میباشد. مطمئنا اگر راهی برای دور زدن قوانین مهاجرت ونزوئلا وجود داشت مشاوران و کارکنان غیربومی شرکت اولین افرادی بودند که پاسپورت این کشور را اخذ میکردند. به هر حال اگر پیشنهادی برای کسب پاسپورت ونزوئلایی به شما شد، حتما از شخص پیشنهاد دهنده درخواست لینک صفحات دولتی اینترنتی مربوط به این قانون را نمایید. فراموش نکنید که هیچ قانونی در ونزوئلا بدون درج در سایتهای دولتی اینترنتی اجرایی نمیشود. میتوانید با مراجعه به صفحه اداره مهاجرت ونزوئلا، تنها مرجع رسمی در مورد اقامت و مهاجرت به ونزوئلا بیشتر در مورد این موضوع تحقیق کرده و افرادی را که به شما پیشنهاد پاسپورت ونزوئلایی در قبال سرمایه گذاری میدهند بهتر بشناسید.
مشاوران ما در زمان مناسب ارائه درخواست پاسپورت از راهنمایی شما بسیار خوشحال خواهند شد، اما تعهدی بر همراهی حضوری شما برای اخذ پاسپورت وجود ندارد.

 

 

 

آیا میتوانم بدون کمک شما یا دیگر وکلای ونزوئلایی اقامت ونزوئلا را دریافت کنم؟

قطعا. وکلای شرکت ما هیچگونه فعالیت غیرقانونی انجام نمیدهند، پس هر کس با آشنایی با قوانین و تسلط به زبان اسپانیایی میتواند برای اقامت اقدام کند. کسب اقامت برای هر شخص در حدود 3000 دلار آمریکا هزینه دارد. گرچه ممکن است در این مسیر افراد سودجو به اخاذی از متقاضی بپردازند، یا عدم آگاهی مهاجر به پرداخت جریمه، اخراج از کشور و یا حتی بازداشت و زندانی شدن بی انجامد. در هر صورت اگر با قوانین ونزوئلا آشنایی دارید، زبان اسپانیایی بلدید و تجربه زندگی مستقل در خارج از کشور را دارید، هیچ نیازی به کمک ما برای دریافت اقامت نخواهید داشت. البته حتی در این شرایط هم کارشناسان ما از دادن مشاوره ی رایگان به شما تا حد امکانشان، بسیار خوشحال خواهند بود.

 

 

 

با توجه به بالا رفتن آمار مجرمین فارسی زبان در زندانها و بازداشتگاه های ونزوئلا، آیا شما وکالت مجرمین فارسی زبانی که به علت تلاش برای دریافت پاسپورت غیرقانونی، درگیری و یا قاچاق، در حبس به سر میبرند را به عهده میگیرند؟

به هیچ عنوان. شرکت تحت هیچ شرایطی خود را درگیر مسائل افرادی که به بدنام شدن فارسی زبانان بی انجامد نمیکند. بندی از قرارداد های ما اکیدا به این موضوع اشاره دارد که در صورت هرگونه اقدام غیرقانونی شامل تلاش برای کسب اقامت و پاسپورت از راه های غیرمجاز یا پاسپورت جعلی، درگیری عامدانه، تلاش برای گذر غیرمجاز از مرزهای ونزوئلا، درخواست کمک برای راه اندازی کسب و کار با دور زدن اداره مالیات ونزوئلا و قاچاق هرگونه کالا و قتل عمد، شرکت به طور یکطرفه قرارداد را فسخ خواهد کرد (هزینه پرداخت شده به نسبت پیشروی امور مهاجرت به شخص بازگردانده میشود). اما در صورت ایجاد هر پیش آمد ناآگاهانه دیگر همانند تصادفات رانندگی، قتل غیرعمد یا مشکلات اینچنینی، وکلای شرکت با قدرت به دفاع از فارسی زبانان خواهند پرداخت.

 

 

 

هزینه زندگی در ونزوئلا چقدر است؟

به طور قطع هر شخص استاندارد خاصی برای زندگی دارد. اگر استاندارد شما زندگی در خانه ای بزرگ (اجاره)، خودروی شاسی بلند مدل بالا و سفرهای تجملی هفتگی و ماهانه است، به طور میانگین به ماهیانه پانصد دلار آمریکا برای یک نفر و حدود هفتصد تا هشتصد دلار برای دو یا سه نفر نیاز خواهید داشت. زندگی در خانه ای معقول برای سه یا چهار نفر نفر در شهرک های مناسب با سطح متوسط رو به بالا و داشتن خودرویی در سطح خودروهای پانزده هزار دلاری ایران که در ونزوئلا در حدود هشت هزار دلار قیمت داردن، سفرهای داخلی در هتل های سه و چهار ستاره در کل هزینه ای حدود پانصد تا هشتصد دلار در ماه برای شما و خانواده به همراه خواهد داشت. با توجه به بالا رفتن قیمت دلار به نسبت تورم معمولا این هزینه ها تغییر خاصی نمیکنند یا حتی کمتر میشوند.

 

 

میتوانم در ونزوئلا ملکی خریداری کنم و یا بیزینسی راه اندازی کنم؟

قطعا، هر شخصی با ورود قانونی به ونزوئلا و با داشتن ویزای بازرگانی از بیشتر امتیازات شهروندی افراد ونزوئلایی همچون افتتاح حساب های بانکی، خرید و فروش نامحدود املاک و راه اندازی بیزینس برخوردار خواهد بود، اما امکان رای دادن در انتخابات ملی را نخواهد داشت.

 

 

 

میتوانم برای خرید املاک از وام استفاده کنم؟

بانکهای ونزوئلا شرایط بسیار مناسبی برای اعطای وامهای مختلف مانند خرید مسکن و یا نو کردن لوازم منزل، راه اندازی، گسترش یا خرید وسایل جدید برای کسب و کار، خرید خودرو و غیره دارند، اما شخص متقاضی نیاز به افتتاح حساب، استفاده ی روزانه از حساب بانکی و انتظار 4 تا 6 ماهه برای اثبات شرایط پایدار کاری خود به بانک مورد نظر دارد. عموما بعد از 6 ماه متقاضی مقیم ونزوئلا قادر به دریافت کارتهای معتبر اعتباری چون ویزا یا مستر و دریافت وامهای گوناگون خواهد بود.

 

 

 

بیمه درمانی یا حمایتی مناسب وجود دارد؟

البته! انواع بیمه های درمانی با قیمت مناسب و سرویس هایی با استانداردهای آمریکایی در دسترس میباشند. بیمه های حمایتی مسکن، خودرو و کسب و کار نیز با شرایط بسیار مناسب نیز وجود دارند که در زمان مورد نیاز لیست کامل در اختیار تمامی مهاجرین قرار خواهد گرفت.

خارجیان ساکن ونزوئلا نیز در صورت نیاز میتوانند برای تهیه لیست رایگان شرکتها و خدمات بیمه با هماهنگی قبلی به دفتر شرکت مراجعه فرمایند.

 

 

 

چطور اجازه و گواهینامه رانندگی دریافت کنم؟

با داشتن گواهینامه بین المللی رانندگی که به سادگی در ایران صادر میشود میتوانید یک سال اولیه را بدون مشکل در ونزوئلا بگذرانید. پس از کسب اقامت وکلای شرکت به شما کمک و با هزینه ای در حدود 120 دلار گواهینامه ونزوئلایی شما را اخذ خواهند کرد.

 

 

 

رابطه ونزوئلایی ها با خارجیان و بالاخص ایرانیان چگونه است؟

با توجه به گستره ی بسیار زیاد خارجیان در ونزوئلا، برخورد با خارجیان امری بسیار طبیعی و روزمره است. گرچه ملیت هایی مانند چینی ها و یا فرانسوی ها محبوبیت چندانی ندارند، اما هیچ کس قادر به ایجاد مشکل خارج از قانون برای آنها نیست.

با توجه به روابط فرهنگی گسترده ی ایرانی ها طی ده سال گذشته، ایرانیان ملتی شناخته شده و بسیار محبوب در ونزوئلا میباشند. مطمئن باشید همیشه و همه جا تمایل به عوان کردن ایرانی بودن خود دارید تا از ایجاد رابطه بسیار مثبت با بومیان استفاده ببرید. کلمات برادر، خواهر و هموطن کلمه هاییست که به زودی از زبان ونزوئلایی ها خواهید شنید و آموخت.

 

 

 

نکات منفی زندگی در ونزوئلا برای ایرانیان چیست؟

فاصله زیاد با ایران یکی از موارد منفی زندگی در ونزوئلاست. همچنین از آنجایی که بیشتر ایرانی ها پیش زمینه ی زبان انگلیسی دارند، یکی دو ماه ابتدای حضور در ونزوئلا و اختلاف گرامر و تلفظ بین زبان های انگلیسی و اسپانیایی شرایط را برای افراد مسن تر دشوار میکند.

 

 

 

امنیت ونزوئلا چگونه است؟

با توجه به آزادی مطلق مطبوعات در ونزوئلا آمار تخلفات و ناامنی ها به صورت گسترده منتشر میشود و برای افرادی که تا به حال در ونزوئلا زندگی نکرده اند شبهه ناامنی بیشتر از حد استاندارد را به وجود میآورد. به طور کلی مانند هرکجای دیگر دنیا با داشتن وسایل گرانقیمت یا پول زیاد شب هنگام نباید پیاده در محله های نامرغوب شهر رفت و آمد کرد. در سفرهای داخلی به زودی زنان و دختران نوجوان را خواهید دید که به تنهایی در ساعات مختلف شبانه روز با اتوبوس سفر میکنند و با مشکلی مواجه نمیشوند. مورد دیگر وجود گسترده پول های تقلبی میباشد که میتواند برای افراد ناآشنا دردسرساز باشد یا به قیمت از دست دادن بخشی از سرمایه بیانجامد. دقت داشته باشید اگر در چند سال اول حضور در ونزوئلا قصد دریافت پول کلان دارید، وجه خود را حتما از بانک یا افراد آشنا و مورد اعتماد تهیه کنید.

 

 

 

چه وسایلی به همراه بیاورم؟

با توجه به نزدیکی کشور ونزوئلا به آمریکا، بیشتر اجناسی که در ایران از کشورهای چین و ترکیه و غیره تامین میشود، نمونه آمریکایی آنها در ونزوئلا در دسترس میباشند.
به طور کلی کامپیوتر، لپتاپ، موبایل با قیمت بسیار نزدیک به ایران (تبدیل شده به دلار)، سیستمهای صوتی و تصویری خانگی با قیمت هایی کمی کمتر از ایران، مواد غذایی روزانه با قیمتی بسیار ارزان و مواد غذایی که در اولویت دوم نیازهای روزانه قرار میگیرند با قیمت های مناسب در دسترس هستند. برای مثال موادی چون برنج، ماکارونی، نان، گوشت، مرغ، روغن، میوه های فصل استوایی با قیمتی بسیار ارزان و اجناسی مانند زیتون بدون هسته، کنسرو نخود سبز، سس پنیر، با قیمتی مناسب ولی نه بسیار ارزان به فروش میرسند.

اگر قصد مهاجرت و راه اندازی کسب و کار در ونزوئلا دارید و عادت به پوشیدن لباسهای گرانقیمت و با مارکهای خاص دارید، لباسها و کفشهای لوکس خود را همراه داشته باشید. گرچه تمامی برندهای بین المللی و معتبر اجناس خود را با قیمت ثابت بین المللی در ونزوئلا نیز عرضه میکنند، اما شاید بهتر باشد که در ماه های اول سرمایه ی خود را صرف کالاهای لوکس نکنید.

تهیه ی وسایلی مانند حوله یا لباسهای معمولی که جاگیر و سنگین هستند در ونزوئلا منطقی تر میباشد.

البته همانطور که در بخش هزینه زندگی در ونزوئلا توضیح داده شده است، هزینه زندگی نسبت به درآمد بسیار پایین میباشد. به طوری که یک معلم ساده میتواند با آرامش زندگی کند و تفریحات معمول در ونزوئلا مانند سفرهای داخلی و خارجی و نیز تعطیلات آخر هفته خود را داشته باشد.
برای مثال شاید سرپرست یک خانواده متوسط در ایران نتواند برای استفاده ی روزمره ی افراد خانواده اش از اجناس اورجینال شرکت Adidas استفاده کند، اما در ونزوئلا هر شخص و در هر موقعیت شغلی میتواند لباس تمامی افراد خانواده اش از برندهای معتبر خریداری کند.

 

 

آیا بعد از دریافت اقامت ونزوئلا میتوانم این کشور را ترک کنم؟

بله، اما تا 5 سال نباید هر سال بیشتر از 45 روز خارج از ونزوئلا باشید.

برای شروع یک بیزینس جدید به چقدر سرمایه نیاز دارم؟

بسته به منطقه مورد نظر و نوع بیزینس به حداقل ده تا پانزده هزار دلار نیاز خواهید داشت.

برای یادگیری زبان اسپانیایی چه کنم؟

تا زمان صدور اقامتتان شرکت آسمان ونزوئلا برای شما کلاس زبان رایگان میگذارد. در این دوره ها بعد از هر جلسه میبایست وارد جامعه شوید و موارد آموزش دیده شده را تمرین کنید. بی شک مردم خونگرم ونزوئلا نیز کمک زیادی به شما خواهند کرد.

آیا برای دریافت اقامت یا ورود به دانشگاه های ونزوئلا نیاز به مدارک زبان انگلیسی یا اسپانیایی دارم؟

خیر، اما برای ورود به دانشگاه ها نیاز به تسلط نسبی به زبان اسپانیایی دارید.

هزینه دانشگاه در ونزوئلا چقدر است و آیا امکان گرفتن بورسیه وجود دارد؟

شهریه دانشگاه های خصوصی در ونزوئلا از حدود صد دلار در هر ترم شروع میشود و گاهی تا حدود پانصد دلار برای رشته های آزمایشگاهی یا کارگاهی میرسد.

در صورت داشتن معدل مناسب امکان دریافت بورسیه (بدون Fund) در شرایطی وجود دارد.